Λύσεις Cloud

 Ένας από τους κυριότερους λόγους για τον οποίον οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν  υπηρεσίες και μεταφέρουν εταιρικές διαδικασίες στο σύννεφο τα τελευταία χρόνια, είναι η ευελιξία που αυτό προσφέρει.

 Προβλεπόμενα κόστη IT ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε επιχείρηση, εύκολη μετάβαση και πρόσβαση από παντού, δεν υπάρχει ανάγκη διατήρησης, συντήρησης και αναβάθμισης hardware, ασφάλεια και αξιοπιστία είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα.

 Η ΠΡΑΞΗ Ε.Π.Ε με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τριών δεκαετιών στον κλάδο της τεχνολογίας υποστηρίζει και βοηθάει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν και να μεταβούν σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον παρέχοντας τις παρακάτω λύσεις.

Software As a Service

Με τη λύση Software as A Service από την ΠΡΑΞΗ απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα των λύσεων διαχείρισης εγγράφων στο σύννεφο ή σε μια υβριδική μορφή της επιλογής σας.

Hosted Exchange

Μεταφέρετε το email σας στο σύννεφο προστατεύοντας τον οργανισμό σας, διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο εκμεταλλευόμενοι παράλληλα την ευελιξία που αυτό προσφέρει.

Αποθηκευτικός χώρος & Backup

Εξαλείψτε την ανάγκη διατήρησης & συντήρησης εξοπλισμού για την αποθήκευση των δεδομένων και των αρχείων σας και μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο σύννεφο.