Διαχείριση Εγγράφων & Περιεχομένου

Οι σημερινές επιχειρήσεις διαθέτουν έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και πληροφοριών που ούτε οι ίδιες δεν μπορούν να προσδιορίσουν και να διαχειριστούν. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι μία χαοτική κατάσταση που οδηγεί σε σπατάλη χρόνου, μείωση της παραγωγικότητας και αυξημένο κόστος λειτουργίας. Μειώστε τη γραφειοκρατία και τον έντυπο όγκο εγγράφων και βάλτε σε τάξη όλες σας τις πληροφορίες. Αυτοματοποιήστε καθημερινές διαδικασίες, μειώστε τη σπατάλη χρόνου και τα λειτουργικά έξοδα, αυξήστε την παραγωγικότητα και οδηγήστε την επιχείρησή σας στη νέα ψηφιακή εποχή.

Προηγμένη Ψηφιοποίηση

Σκανάρετε τα έγγραφά σας στο σύστημα κατευθείαν από το MFP μετατρέποντάς τα απευθείας σε επεξεργάσιμη μορφή ώστε να εξάγετε έυκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Αρχειοθέτηση & Σύστημα Μεταδεδομένων

Με το που εισάγετε ένα έγγραφο στο σύστημα (έντυπο ή ψηφιακό) δώστε του έυκολα όλα τα κρίσιμα μεταδεδομένα που κρίνετε απαραίτητα.

Πλήρης Αναζήτηση

Ανακαλέστε οποιοδήποτε έγγραφο και πληροφορία χρειάζεστε εντός δευτερολέπτων χωρίς να σας απασχολεί το που βρίσκεται.

Ασφάλεια

Εξασφαλίστε πλήρη ασφάλεια για τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας και ελέγξτε πλήρως τη δραστηριότητα των χρηστών μέσα στο σύστημα.

Ροές Εργασίας

Αυτοματοποιήστε καθημερινές διαδικασίες όπως εγρκρίσεις - ειδοποιήσεις τιμολογίων και εγγράφων.

Πλάνο GDPR

Ορίστε την πολιτική σας πάνω στο GDPR & εξασφαλίστε πλήρη συμμόρφωση με τους νέους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η ΠΡΑΞΗ με 30 χρόνια εμπειρίας πάνω στις λύσεις μηχανοργάνωσης & την τεχνολογία δημιουργεί συνεργασίες στρατηγικής σημασίας ώστε να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της επιχείρισή σας για τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή.