Η ΠΡΑΞΗ έχει την ευθύνη της λειτουργίας του επισκευαστικού κέντρου της Konica Minolta για όλα τα εκτυπωτικά καιφωτοτυπικά μηχανήματα.

Η έδρα του επισκευαστικού κέντρου βρίσκεται στην νέα διεύθυνση Αντ. Τρίτση 15 – 17 Πυλαία Θεσσαλονίκης ( έναντι Γηπέδου Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ ) σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 750 τ.μ με ιδιόκτητο parking .

Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 08:30 έως τις 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επισκευάζοντας το φωτοτυπικό μηχάνημα σας στο επισκευαστικό κέντρο Konica Minolta Η ΠΡΑΞΗ σας εγγυάται γρήγορη, αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη ενώ διασφαλίζει υψηλού επιπέδου υποστήριξη για όλο τον κύκλο ζωής του μηχανήματος σας.

Γενική περιγραφή της υπηρεσίας

Όλα τα προϊόντα της Konica Minolta παρέχονται στον καταναλωτή με ανταγωνιστικές προδιαγραφές εγγύησης, κατάλληλες για τον αντίστοιχο τύπο προϊόντος.
Σωστό είναι εφόσον το μηχάνημα σας βρίσκεται εντός της βασικής του εγγύησης να καλείτε τον αριθμό κλήσης  της εταιρίας μας του τμήματος τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών   2310-940949, και το έμπειρο προσωπικό της θα σας προσφέρει τη βασική τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη δωρεάν για την επίλυση του προβλήματος.

Πριν από οποιαδήποτε επιτόπου επισκευή, η εταιρία μας  μπορεί να εκτελέσει τεχνικές διάγνωσης για να διευκολυνθεί η επίλυση προβλημάτων.
Εάν το πρόβλημα παραμένει, Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της εταιρίας μας θα σας δώσει ανάλογες οδηγίες προώθησης για την επισκευή του μηχανήματος σας.