Εταιρικό Προφίλ

Με 34 χρόνια εμπειρίας, ο σύμμαχος σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό!

Η ΠΡΑΞΗ Ιδρύθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη & αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα.

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων με εξειδίκευση στην εισαγωγή, πώληση, Service & Leasing φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων περιβάλλοντος office, production & industrial, ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής (Computing, Servers – Storage, Networking & Cyber Security) καθώς και στη σχεδίαση & υλοποίηση Οn-premise & Cloud υποδομών σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους τεχνολογίας, στο ανώτερο επίπεδο στην Ελλάδα αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο και πιο άμεσο συνεργάτη ιδιωτικών επιχειρήσεων & δημόσιων οργανισμών στη μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή.

1

34 Χρόνια ΠΡΑΞΗ

Leader στον κλάδο της πληροφορικής εδώ και 34 χρόνια, εξυπηρετώντας πάνω από 7500 εταιρικούς πελάτες & δημόσιους οργανισμούς.

2

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Πιστοποιημένο Τεχνικό Τμήμα, ΙΤ σύμβουλοι & Μηχανικοί πληροφορικής στη διάθεσή σας για τη σχεδίαση & υλοποίηση των αναγκών του οργανισμού σας.

3

System Integrator

Για περισσότερες από 3 δεκαετίες των μεγαλύτερων οίκων πληροφορικής & τεχνολογίας στο ανώτερο επίπεδο στην Ελλάδα.

WHO WE ARE

34 Χρόνια ΠΡΑΞΗ

Αναπαραγωγή Βίντεο

Πάνω από 7.500 Δημόσιοι & Ιδιωτικοί Φορείς εμπιστεύονται την ΠΡΑΞΗ!

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

MISSION-DRIVEN

Η ΠΡΑΞΗ ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύτηκε στην διάθεση φωτοαντιγραφικών και γενικότερα εκτυπωτικών μηχανημάτων & μηχανών αυτοματισμού γραφείου.

Από το 1997 η ΠΡΑΞΗ αντιπροσωπεύει τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα της Minolta καθώς επίσης εισάγει μοντέλα της ίδιας εταιρείας από την Ευρώπη. Το έτος 2000 η εταιρία αλλάζει έδρα & μετατρέπεται σε ΠΡΑΞΗ Ε.Π.Ε.

Μετά από την συγχώνευση των εταιριών Konica & Minolta το 2004, η ΠΡΑΞΗ αντιπροσωπεύει τα Εκτυπωτικά Μηχανήματα Konica Minolta (πώληση – ανταλλακτικά – αναλώσιμα υλικά – service center – MPS – Software) αποτελώντας επίσημα τον Elite Partner της Konica Minolta στην Ελλάδα σε επίπεδο Office & Production Printing κι επιπρόσθετα αποτελεί το μοναδικό συνεργάτη με εξειδίκευση για πώληση, υποστήριξη & service στις Industrial λύσεις της εταιρίας, όπως είναι οι σειρές MGI JETvarnish & Accurio Label.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών με προϊόντα γνωστών οίκων ( Konica Minolta, Develop, HP, Duplo, Morgana, Foliant, κ.α ) που απευθύνονται σε εκδοτικούς οίκους, εφημερίδες, τυπογραφεία, ψηφιακές εκτυπώσεις.

Το 2007 η εταιρία πιστοποιήθηκε από την Hewlett Packard Hellas ως επίσημος συνεργάτης με εξειδίκευση OPS (office printing specialists ) ώστε να προσφέρει και να υποστηρίζει όλα τα εκτυπωτικά συστήματα της Hewlett Packard ( Printers, Color Printers, MFP, Scanner, Plotters ) για μεσαίες και μεγάλες εταιρείες σε ασυναγώνιστες τιμές καθώς επίσης και after sales service. Το 2019 η ΠΡΑΞΗ έλαβε επίσης από την Hewlett Packard Europe τον τίτλο Designjet Specialist για τη διάθεση και επίσημη υποστήριξη στη Β. Ελλάδα όλων των large-format λύσεων της εταιρίας.

Με την εκθετική άνοδο της τεχνολογίας και τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των δημόσιων οργανισμών να αυξάνονται συνεχώς τόσο σε πολυπλοκότητα όσο και σε εξειδίκευση, η ΠΡΑΞΗ βασισμένη στην τεχνογνωσία τριών δεκαετιών δημιούργησε επίσης ένα all-around τμήμα πληροφορικής με στόχο την κάλυψη των εν λόγω αναγκών σε όλο το φάσμα (Hardware – Software – IT Services).

Συγκεκριμένα, με ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες σε Η/Υ, Servers & Storage, Networking, Cyber Security, On-Premise και Cloud Υποδομών & Software συστημάτων μέσα από τις εξειδικευμένες ομάδες ΙΤ συμβούλων & μηχανικών πληροφορικής που διαθέτει σε συνδυασμό με συνεργασίες και πιστοποιήσεις από παγκόσμιους ηγέτες στην πληροφορική όπως HP Gold Partner, Dell Authorized Partner, Bitdefender Bronze Partner, Microsoft Cloud Solutions Provider, Cisco Partner, Intel Partner Alliance, Synology C2 Partner κ.α αποτελεί σήμερα τον καλύτερο σύμμαχο επιχειρήσεων & δημόσιων οργανισμών στη μετάβασή τους στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Από τις 1/8/2008 έχουμε μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας έκτασης 750 τ.μ. που βρίσκονται απέναντι από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ ( ΠΥΛΑΙΑ) όπου στεγάζονται και λειτουργούν όλα τα τμήματα της εταιρίας, τα γραφεία διοίκησης καθώς και η μία από τις 2 αποθήκες που διαθέτουμε.

Οι συνεργατεσ μασ

34 Χρόνια Πρωτοπόροι στις λύσεις μηχανοργάνωσης & του αυτοματισμού γραφείου.

δειτε περισσοτερα

#Praxi #Jobs #Careers #Blog #events #Technews

Ευκαιρίες Καριέρας

Δείτε Περισσότερα

PATH TO SUCCCESS

Έτοιμοι να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τις λύσεις μας