Τρόποι Πληρωμής

TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

    • Με Τραπεζικό έμβασμα.
    • Με πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών από Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
    • Εάν επιθυμείτε μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά με Klarna όπου σας δίνει τη δυνατότητα αγοράς με 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική.
    • tbi bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online) Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής tbi bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της tbi bank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς τη διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank

Κάνοντας την αγορά σας από το PRAXI.GR και επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας αυτόματα μεταβαίνετε στο site της ALPHABANK εκεί και μόνο εκεί σας ζητούνται τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να έχει κανείς (ούτε εμείς) πρόσβαση σ’ αυτά! Ελέγχετε η κάρτας σας από το σύστημα και δεσμεύει το ποσό της παραγγελία σας. Η χρέωση αυτής γίνεται μόνο όταν παραλάβετε το προϊόν που παραγγείλατε και το κρατήσετε.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης 256-bit Secure Sockets Layer encryption την ΑΝΩΤΑΤΗ κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα στον κόσμο. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές σας με το PRAXI.GR μέσω πιστωτικών καρτών είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας βολεύει για την κατάθεση του αντιτίμου της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό της παραγγελία σας.
  • Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@praxi.gr.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ελάχιστα μεταφορικά από 5 €