Διαχείριση Εκτύπωσης

Θέλετε να μειώσετε τις άσκοπες εκτυπώσεις στο γραφείο. Θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο για το τι τυπώνεται και από ποιον. Έχει τύχει να ξοδέψετε έγχρωμο γραφίτη για μια εργασία που θα μπορούσε να είναι ασπρόμαυρη. Τα συχνά λάθη στην εκτύπωση από τους εργαζομένους σας μειώνουν την αποδοτικότητα και ανεβάζουν το κόστος σας.

Τι προσφέρει η διαχείριση εκτύπωσης;

 

  • Πλήρης έλεγχος και καταγραφή όλων των εκτυπώσεων που λαμβάνουν χώρα στους εκτυπωτές και τα φωτοτυπικά της εταιρίας σας.
  • Αναλυτικές αναφορές ανά χρήστη/ομάδα χρηστών/ φωτοτυπικό σχετικά με το τι τυπώνεται, από ποιον καθώς και τι σας κοστίζει.
  • Χρήση περιορισμών ανά χρήστη/ομάδα χρηστών/ εκτυπωτή με βάση το χρώμα/ κόστος/ αριθμό εκτυπώσεων/ βαθμό εμπιστευτικότητας ώστε να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης έως 30%.
  • Ασφαλής εκτύπωση μέσω της οποίας μπορείτε να κλειδώσετε τα μηχανήματα σας ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο από χρήστες που δίνετε πρόσβαση.
  • Στείλτε τις εκτυπώσεις σας και παραλάβετε τες από οποιοδήποτε μηχάνημα εντός της εταιρίας αφού υπάρχει δικτυακή σύνδεση του λογισμικού.
  • Εκτυπώστε από το κινητό ή το tablet σας μέσω του Google Cloud Print το οποίο είναι συμβατό με το λογισμικό.
  • Κεντρική διαχείριση όλου του εκτυπωτικού δικτύου από έναν ή περισσότερους διαχειριστές
  • Αύξηση Αποδοτικότητας των εργαζομένων σας.
  • Λιγότερη Ενασχόληση του IT σας
  • Θετικός Περιβαλλοντικός Αντίκτυπος.

Σενάριο Εργασίας

Mία εταιρία απασχολεί συνολικά 70 εργαζομένους και παράγει περίπου 50,000 εκτυπώσεις το χρόνο. Το κόστος του έγχρωμου αντιγράφου ανέρχεται στα 0,08 € ενώ του ασπρόμαυρου στα 0,01 €.

  Στην εν λόγω εταιρία είναι συχνό φαινόμενο αρκετοί εργαζόμενοι να χρησιμοποιούν τα φωτοτυπικά για να τυπώνουν προσωπικές εργασίες πέρα από τη δουλειά τους στο γραφείο.Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που λόγω προεπιλογών τυπώνουν πάντοτε έγχρωμα ενώ πολλές από τις εργασίες του  δεν απαιτούν χρώμα.Ακόμα ένα κακό φαινόμενο είναι να τυπώνουν πολύ περισσότερες φορές ένα έγγραφο ή κείμενο λόγω προσωπικών λαθών.Στην εν λόγω εταιρία το κόστος εκτύπωσης θα είναι μεγάλο κυρίως λόγω προσωπικών αστοχιών και αμέλειας των εργαζομένων της.

 Χρησιμοποιώντας το λογισμικό διαχείρισης εκτύπωσης ο διαχειριστής βλέπει αμέσως τα κακώς κείμενα στις εκτυπωτικές συνήθειες των εργαζομένων της εταιρίας και παίρνει άμεσα μέτρα μέσω περιορισμών στο χρώμα εκτύπωσης ανά ομάδα εργαζομένων, στο μέγιστο αριθμό εκτυπώσεων ανά εργαζόμενο, στο ποια εκτυπωτικά θα χρησιμοποιούνται από ομάδες εργαζομένων σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Πολύ γρήγορα μειώνεται η σπατάλη, οι άσκοπες εκτυπώσεις, το μεγάλο κόστος εκτύπωσης. Επίσης, οι εργαζόμενοι ξέροντας πλέον ότι ελέγχονται μειώνουν τα λάθη, είναι πιο αφοσιωμένοι στο να κάνουν καλά την εργασία τους και η αποδοτικότητά τους αυξάνεται.