DPR Roll to Roll System for Epson TM-C3500 printer

Ο unwinder και ο rewinder για τους εκτυπωτές Epson TM-C3500 χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση ρολών υλικού πλάτους έως 127mm (5″) και εξωτερικής διαμέτρου έως 250mm (10″).
Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο τύπους υποδοχέα πυρήνα (core holder):

  • ρυθμιζόμενο από 40mm έως 118mm (1.57″ – 4.64″), ή

  • σταθερό στα 76mm (3″).

Για να εξασφαλιστεί τέλεια ευθυγράμμιση της πορείας του μέσου (media path), διατίθεται μεταλλική πλάκα σύνδεσης (junction plate) που ενώνει τον rewinder και τον unwinder.
Η βάση αυτή περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένη συρόμενη υποστήριξη, επάνω στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί και να στερεωθεί με ασφάλεια ο εκτυπωτής Epson TM-C3500.

Το σύστημα τροφοδοτείται από εξωτερικό παροχέα ρεύματος 100/240VAC – 2.5A στα 24V DC, ο οποίος επιτρέπει στο ηλεκτρονικό κύκλωμα να ρυθμίζει, μέσω του βραχίονα τάσης (tension arm), τόσο την ταχύτητα περιστροφής όσο και την κατεύθυνση λειτουργίας.
Για την προστασία του κυκλώματος, έχει ενσωματωθεί ασφάλεια 2A.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Κωδικός προϊόντος: praxi-dpr-TM-C3500 Κατηγορίες: ,
119284|DPR Roll to Roll System for Epson TM-C3500 printer